06 41072551 ineke@overwijk.eu

ONTWERP

Uw tuin kan ik niet alleen ontwerpen, daar heb ik u voor nodig, uw wensen, uw ideeen, samen met mijn kennis en ervaring. Samen kunnen we er wat moois van maken.

We komen tot die samenwerking door eerst een vrijblijvend gesprek te hebben waarbij we elkaar leren kennen en ik uw wensen inventariseer. Aan de hand daarvan laat ik u weten wat ik voor u kan betekenen en doe een vrijblijvende opgaaf van de kosten.

Na opdracht gaan we aan de slag, door het perceel in kaart te brengen, wat er staat, wat moet blijven, wat mag blijven. Natuurlijk wordt ook uw woning er bij betrokken.. om de sfeer binnen zo veel mogelijk te laten aansluiten bij uw “buitenwonen”.

Daarna maak ik een schetsontwerp dat we samen bespreken en afhankelijk van de uitkomst, maak ik een definitief ontwerp.

Hiernaast ziet u mijn werkruimte. Gelegen midden in onze tuin. Hier kan ik in alle rust mijn gang gaan…een betere omgeving kun je je niet wensen.

In dit ontwerp vindt u een tekening van uw tuin, waarin aangegeven de bebouwing, plantenborders, bomen-struiken, gazon, verharding, eventueel schuttingen of andere decoraties.

Aan de hand van dit ontwerp kan ik voor u een beplantingsplan samenstellen, lees meer.

Denk alstublieft niet dat een ontwerp alleen maar voor grote tuinen is weggelegd…ook voor kleine of gedeelten van een tuin zijn er talloze mogelijkheden.